Apparaten en accessoires
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd150 g
-
olie20 g
-
lamsvlees (schouder of been), in stukken500 g
-
Turkse peperpasta (Biber Salçası)30 g
-
tomaten in vier gesneden150 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
vers gemalen peper½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
½ tl gedroogde tijmgemalen gedroogde rozemarijn½ tl
-
laurierbladeren2
-
bloem30 g
-
water150 g
-
azijn20 g
-
groene paprika in ringen150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
1144 kJ /
273 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Russische salade
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Kip met citroen
50min
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min